NapShotApp Store
Color i gra propis de cada càmera.






Aquell dia no les pot veure ningú. A les 8:00 del matí que triïs (des de demà fins a 7 dies més tard), es revelen totes alhora.
Tria el nom i el rodet. 6, 12 o 27 fotos per persona.
N’hi ha prou d’escanejar-lo per unir-s’hi. Sense repetir fotos.
Arriba la notificació. Les fotos de tothom, alhora.
Quan estan a punt, les fotos del dia i els noms de tothom passen com al final d’una pel·lícula. Desa-ho i puja-ho a la teva història.

Dissenys, adhesius, text, gargots. Arrenca el paper quan surti i queda-te’l.


Sí. Quan obren el QR o l’enllaç, se’ls porta a l’App Store. De moment, només per a iPhone.
Fins a l’hora del revelatge, ningú les pot treure de l’app, ni tan sols qui les ha fet.
No. Només un àlies.
S’esborren del servidor 30 dies després del revelatge. Desa les que vulguis conservar.
NapShotGratis · Sense registre